Müjdat Gezen'in ''AKP'ye oy verenler aptal'' çıkışı canlı yayını fena karıştırdı.

Müjdat Gezen'in Arena programında sarf ettiği ''AKP'ye oy verenler aptal'' sözleri Ters Cephe programını fena karıştırdı.
MODERATÖR ÇILDIRDI
Rasim Ozan Kütahyalı'nın başlattığı tartışmada sinirler bir anda gerildi. Programın moderatörü Sami Dadalıoğlu konukları sakinleştirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Dadalıoğlu Kütahyalı'nın çıkışlarına öyle bir tepki gösterdi ki... Adeta çıldırdı.
ZİLELİ CANLI YAYINI TERK ETTİ
Bu tartışmanın uzaması üzerine söz hakkını kullanmak için canlı yayına bağlanan Müjdat Gezen Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile büyük bir tartışmaya tutuştu. Hakaretlerin, tehditlerin havada uçuştuğu programda moderatör sinirlerine hakim olamadı. Tartışmaya katılan Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli ise Kütahyalı'nın bağrışlarına daha fazla dinlemek istemediğini söyleyerek programı terk etti.
GEZEN-KÜTAHYALI TARTIŞMASI
Canlı yayında Kütahyalı ile Gezen arasındaki kavga büyüdükçe büyüdü. Gezen'in programa bağlanmadan önce ''O saçlı çocuğu susturun yoksa taksiye atlayıp gelirim. Ben sustururum'' dediği de ortaya çıkınca kavga daha da alevlendi.
Müjdat Gezen'in kavgayı başlatan aptal benzetmesi...
Rasim Ozan Kütahyalı moderatöre ''Alın artık şunu yayından. Reklama gidelim'' diye çıkışınca Dadalıoğlu'ndan fırçayı yedi.
Bu haber 462 defa okunmuştur.