Netbulx Haber
ANASAYFA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE  FORUM İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

Bu bayramda toplu ulaşım indirimli!

Bu bayramda toplu ulaşım indirimli!

Tarih 04Kasım2011, 01:49 Editör Netbulx

Bedava olan toplu ulaşım bu Kurban Bayramı süresince yüzde 50 indirimli olarak yolcu taşıyacak!



en yeni Şarkı sözleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların 4 gün sürecek kurban Bayramı boyunca ulaşımdan yüzde 50 indirimli faydalanacaklarını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların Kurban Bayramı'nı rahat ve huzur içinde geçirebilmeleri amacıyla bir dizi önlem alındığı kaydedildi.

Açıklamada, alınan karar gereği vatandaşların bayram süresince İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş füniküleri ve şehir hatları vapurları ile birlikte, İstanbul Otobüs A.Ş. ve Özel halk Otobüsleri'nin yüzde 50 indirimli hizmet vereceği bildirildi.

İSKİ'DEN BAYRAM ÖNLEMİ

Alınan önlemler çerçevesinde İSKİ'nin de tüm kente tam kapasiteyle su vereceği ifade edilen açıklamada, olabilecek su arızası ve kanal tıkanmasıyla ilgili tedbirlerin ve nöbetçi ekip sayısının artırılacağı kaydedildi.

İtfaiye ekiplerinin 24 saat görev başında olacağı bilgisine yer verilen açıklamada, Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nün de bayram süresince görev yapacak ekiplerin sayısını arttıracağı, tatil nedeniyle kaçak yapı ve gecekondu yapımına asla izin verilmeyeceği vurgulandı.

SOKAKTA KURBAN KESİMİNE DİKKAT!

Açıklamada, belirlenen yerler dışında kurban satış ve kesimini engellemek için Büyükşehir ve ilçe zabıta ekipleri ile işbirliği yapılacağı ve şikayetleri değerlendirmek üzere veteriner hekim ve zabıtadan oluşan 5 ekibin görevlendirileceği belirtildi.

Kaçan kurbanlıkların yakalanması için gerekli tedbirlerin alındığı ifade edilen açıklamada, vatandaşların şikâyetlerini ''533 66 76'' ve ''453 73 00'' numaralı telefonlara yapabilecekleri kaydedildi.

MEZARLIK ZİYARETLERİ

Açıklamada, Mezarlıklar Müdürlüğü'nün de normal mesai saatinden önce mezarlıkları ziyarete açacağı ve bayram süresince mezarlıklarda kontrol yapacak ekipler oluşturacağı ifade edilerek, dilencilerin ziyaretçileri rahatsız etmemesi için Zabıta Müdürlüğü ile koordineli çalışmalar yapacağı ve halkın ziyaretlerini rahat yapabilmesi için gerekli tedbirleri alacağı, bayram süresince de cenaze işlemlerini aksatmadan devam ettireceği belirtildi.


Bu haber 504 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yaşam ve İnsan

Engelli ressam, Başbakan'ı şaşırttı

Engelli ressam, Başbakan'ı şaşırttı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, engelli ressam Ayşe Kılıç’ın resim sergisini gez...

Giresun'da HES inşaatında korkunç olay!

Giresun'da HES inşaatında korkunç olay! Giresun'da bugün HES inşaatında meydana gelen bir heyelanda 4 kişi yaşamını yitirdi
Mutluluk ve Huzurun Yolu13Kasım2011
Ortaya Karışık

Toplistler

 

Burçlar ve Günlük Fal Yorumları

 

Güncel Ekonomi Siyaset Eğitim Politika Teknoloji Yaşam Spor Popüler Kültür Video Haberleri
RSS Kaynağı |Ücretsiz Link Ekle Site Ekle |Yazarlık Başvurusu